Dit is het gastenboek van PHDC Katwijk en Omstreken. Voel u vrij om een reactie te plaatsen! Het is helaas nodig om beeldverificatie toe te passen om spam te voorkomen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen, logt u alstublieft in.

hanssie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wist u dat

Huig de wist u datjes waren weer leuk :)

maandag 20 oktober 2014

grunstraton ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Hunter

Hunter een mooie naam

 corien Van harte met je over winning op huig

DEX

vrijdag 21 maart 2014

m.vulpen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Feestgedruis.

Hoe zo öefendag,

Al om 6.00 uur begint de dag voor de eerste "feestgangers" En gedurende de ochtendspits kwamen er steeds meer bij. En het werd een superdag.  Hondensport zoals het bedoeld is. Trainen en leren van je eigen en andermans fouten. En..... daarnaast onder elkaar de sport bespreken , oude , lang niet geziene kennissen ontmoeten en genieten van een visje.Prachtig weer en om 17.30 uur onder de tent genieten van een stortbui en een stortvloed van leuke muziek van een gevonden cd.tje. Zeker waard om herhaald te worden en dat was de mening van Keurmeesters , Helpers en Geleiders en..... van alle liefhebbers van hondensport.

Potlood.

zondag 20 oktober 2013

grunstraton ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): dex

hallo

vrijdag 11 oktober 2013

m.vulpen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Werk aan de winkel.

Meten is weten.....

 

Wat een drukte op 14 sept j.l. Om 8.00 uur stonden de bouwmaterialen al klaar!  Grunstra de materiaalman was al vroeg actief. En een uur later was bijna iedereen die zijn mederwerking had toegezegd , aanwezig. En na een bakje en de werkbespreking waren de ploegen ingedeeld. Het weer was redelijk en het vlotte prima. Om 16.30 uur werd het werk gestopt en de bakpan aangestoken.  Nog een poosje genieten van de andere dan bouwtalenten van Marco en Henk en toen kondenwe terugkijken op een superclubdag met alleen maar winnaars. Namens het Bestuur iedereen geweldig bedankt voor de inzet. Klasse.!!!!

maandag 16 september 2013

 

Powered by Phoca Guestbook